VISITES

per demanar visita o dubtes:

EN CAS D' ACCIDENT:
MAPFRE 902 136 524 (just en el moment que hagi passat accident) única Mutua asseguradora per a tots els federats

EN CAS D´URGÈNCIA truqueu al 609225828

diumenge, 12 de desembre del 2010

Xerrada d´estiraments

Els passats dies 15, 16 i 20 de desembre, al Palau J.Móra, s´ha dut a terme una xerrada sobre els estiraments abans i després dels entrenaments i partits.
Han vingut representants del equips masculins: preminis, infaltils, juniors i sènior i del femenins: preminis, minis, infantils, cadet, senior a part de  l´escola de bàsquet.
La xerrada ha estat a càrrec de l´Àrea de Salut del Club, la Sílvia Treviño i en Marc Batlle.
Gràcies a tots per la vostra assitència!

1 comentari:

  1. Hola soy Carlos, muchas gracias por vuestro esfuerzo. Solo quería matizar acerca del calentamiento. En mi opinión, una característica es que ha de ser suave como dijo Marc, pero también ha de ser general y ha de ser progresivo. El objetivo principal del calentamiento es preparar al organismo para la práctica de la actividad deportiva, y si la exigencia física en el entrenamiento o partido es elevada, tiene que haber una progresión para comenzar en condiciones óptimas. Por ejemplo, si voy a hacer un trabajo de velocidad de desplazamiento o de fuerza utilizando el método pliométrico, la última fase del calentamiento (al igual que la de los estiramientos) estará específicamente diseñada para realizar este trabajo (en este caso, del tren inferior). Nada más, un cordial saludo.

    ResponElimina